Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2011, 11:26 AM   #5 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

tekrar merhaba sevgili günlük
bugün alışverişe çıkıp eksiklerimi alacağım..

bugüne kadar dinlediğim telkinler
* ego
* kendine güven
* suçluluk
* depresyon
* sosyal fobi
* topluluk önünde konuşma
* başkalarının düşüncelerini önemsememe
* mutluluk idi...

bi aksilik çıkmazsa bugün akşam bu telkinlere yenilerini eklemek istiyorum..

eklemek istediğim telkinler
* erteleme
* sosyallik arttırıcı

bugün farkettiğim şeyler ve aldığım kararlar şunlar ;

- eskiden telefonla eve su isterken veya başka bir yabancıyla konuşurken karşıdakinin söylediğini doğrulamak için "evet" demek yerine çocuklar gibi "hı-hı" diyordum.. bugün bilinçli olarak tam yine "hı-hı" diyeceğime son anda "evet" dedim...konuşma tarzımda beğenmediğim bir detayı değiştirmiş oldum

- toz deterjan kullanmak yerine sıvı deterjana geçmeye karar verdim..ve bugün alışverişe çıktığımda sıvı deterjan almaya karar verdim...böylece hem evde daha az yer kaplayacak ve tozları etrafa saçılmayacak hem de çamaşır makinesinde kalıntı ve tortu bırakmayacak hem de çevreyi daha çok korumuş olacağım

- kullandığım dişmacununu da değiştirmeye karar verdim...itiraf etmeliyim ki son 1 sene öncesine kadar pek düzenli diş fırçalayan birisi değildim ve geçen sene bu ihmalimin yarattığı açığı kapamak adına dişmacunları arasından en fazla temizleyici özelliği olan bir macunu alıp kullanmaya başlamıştım ve bugüne kadar kullandım...ancak dişlerimdeki hassasiyetin arttığını bugün farkettim ve bugün hassas macunlardan alıp kullanmaya karar verdim...aşırı temizleyen maddelerin aşındırma yapıp hassasiyeti arttırabileceğini hesaba katmamışım...bu ufak değişiklikle hem dişlerim temizlenmekten geri kalmayacak hem hassasiyeti azalıcak inşallah...herşeyin fazlası zarar tabi...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla