Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2011, 09:25 AM   #8 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

Günaydın sevgili günlük
birkaç gün öncesine kadar yatma kalkma saatlerim düzensizdi..yani aynı saatte de yatsam bazen erken bile uyansam tekrar uyuyup güne geç saatte başlardım...mesela alarmim 7.20 ye kurulu olmasına rağmen onu susturur ve 9 a kadar uyur birşey yapmazdım...bazen 7.20 de de kalktığım olsa bile vakit yine yetmezdi bana...çünkü uyanık bile olsam yatakta yatıp anlamsız şeyler düşünerek yine saat 9 u falan bulurdum ve zihnim çok karmakarışık olurdu..

ama dün verdiğim ani bir kararla zamanı boşa harcamakla biryere varılmayacağını anladım ve saatimi 7.00 ye kurdum ve alarm çaldığında ne kadar uykulu olursam olayım kesinlikle kalkacağıma kendime söz verdim ve bu sabah öyle de yaptım...dolayısıyla şu an güne başlamak için yapmam gereken bütün işleri bitirmiş bulunuyorum ve şu an bunun rahatlığıyla oturup bu satırları yazıyorum...erken kalkmak bana gerçekten iyi geliyor..şehrin gürültüsü başlamadan ve evde benden başka kimse uyanık olmadan kendimle başbaşa kalma fırsatı bulmuş oluyorum...

dün başıma gelen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum günlük...
hani hayatımı iyileştirme başlıklarım altında kıyafet ve gardrop konusu da yeralıyordu ya hani...evet dün değil evelsi gün neyle neyin yakıştığını anlamak amaçlı odamda bir kıyafet denemesi yapmıştım ve denediğim şey açık renkli bir kabandı ve rengini modelini sevdiğim bir kabandı...onu deneyip aynaya baktıktan sonra şöyle bir düşünce aklımdan geçmişti " bu renkte olan başka montum yada kabanım yok keşke daha fazla olsaydı" diye düşündüm....bu düşüncemin ertesi günü (yani bugüne göre dün oluyor) babam tek başına dışarı çıktı alışveriş için...ben de evde kalıp ev işlerini yaptım...ve evde tek başınayken birden aklıma şöyle bir düşünce geliverdi..."eyvah babam şimdi giyim reyonundan üzerime tam olmayan birşeyleri beğenip de alıverir ve şunu aldım bi giy bakıyım derse ve alınan şey üzerime olmazsa yandım" diye düşündüm....oysa babam yiyecek alışverişine çıkmıştı ama bu endişeli düşüncem neden kaynaklandı bilmiyorum...derken babam eve döndü torbaları açıp malları yerleştirdim dikkatimden kaçan son bir torba kalmış onu açmamı ve bakmamı söyledi bir de ne göreyim...babam o gün evde denediğim kabanla aynı renkte başka bir kaban alıp gelivermiş ve tam de korktuğum gibi..bunu yanından geçerken görüverdim de alıyım dedim dedi..ve bi giy bakalım göreyim dedi..ben de içimden eyvah dedim kilolarım yüzünden önü kapanmayacak bunun dedim neyse zorlayarak kapadım da rezil olmadım neyse ki bundan sonra aklımdan geçen düşüncelere daha çok dikkat etmem gerektiğini anladım ve korktum...evet istediğim renkte bir kabanım oldu ancak bu kaban benim olmasını istemediğim şekilde markasız basit ucuz ve şu anki kiloma göre bana dar gelen bir kabandı..tek güzel yönü renginin tutması...

ve gelelim dün mutluluk listeme ne kadar uyabilmişim..

Sağlık : 3
kişisel bakım : 7
kıyafet : 1
saç : 1
psikoloji 2

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla