Cevap: Kendi Kendine Hipnoz Kitabından Alıntılar SONUÇ
Çalışacak hiçbir şeyimizin olmadığı bir durumda değiliz. Zaten bir başlangıca sahibiz; kapasitelerimiz, yeteneklerimiz, yönelimimiz, misyonlarımız, çağrılarımız var.
Eğer ciddiye almak istiyorsak, işimiz, aslında potansiyelini gerçekleştiren, daha dolu biri olmak, ne isek onda mükemmelleşmek olmak konusunda kendimize yardım etmektir.
Abraham Maslow
Kendi kendine hipnoz konusuna yapılan bu giriş konuyla ilgili şahsi ve profesyonel çalışmalarım boyunca karşılaştığım en pratik ve faydalı teknikleri bir araya toplamaktadır. Eminim bundan keyif aldınız, faydalı buldunuz ve daha fazlasını öğrenmek için teşvik oldunuz. Bu kitapta özetlenen bir tek fikirden bile kazanç elde etmişseniz; çabalarının işe yaradığını hissedeceğim.
Pek çoğumuz hayatımız boyunca birçok doğal potansiyelimizin yalnızca küçük bir bölümünü gerçekleştiririz. Umarım ki bu kitap gerçekte ne kadar güçlü olduğunuzu gösterme yolunda bir adım atmıştır. Kendi zihinsel ve fiziksel mutluluğunuza katkıda bulunuyor olmanın sorumluluğunu üstlenme, hayatınızın her alanında daha kontrollü hissetmenize yardım ederek güç kazandıran bir deneyim olabilir. İçsel ve doğal yeteneklerinizi yeniden kendi faydanıza yönlendirmeyi öğrenmek sağlığınızın ve hayatınızın kalitesini arttırmada size yardımcı olabilir. Bu işte bütün iyi dileklerim sizinle. Kendinize daha iyi muamele ediniz. |