Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2011, 12:08 AM   #50 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayesi 16 – Deri Veremi

Carolyn, bu tekniklerin fiziksel sorunlarda ne kadar iyi ise yarayabilecegi hakkında ilk önemli saskınlıgımdır. EFT’ye ilk basladıgım yıllarda yapmıs oldugum seminerlerden birine katılmıstı. Nasıl çalıstıgına dair önemli noktaları göstermek için sadece bir saat harcadım ve Carolyn dahil olmak üzere birkaç kisiye yükseklik fobilerinden ve acil çikolata tutkularından kurtulmalarına yardımcı oldum.

Carolyn’de ciddi bir dejeneratif hastalık olan deri veremi oldugunu bilmiyordum. Bir çok kisiyle aynı anda ilgilendigimden, ellerinin ve ayaklarının hastalıktan dolayı sismis oldugunu fark edemeyecek kadar yogundum. Aslında, daha sonra bana sisler yüzünden normal ayakkabılar giyemedigini söyledi.

Seminer sırasında, bu kursta ögrendiginizin kısaltılmıs halini ögrettim. Carolyn deri veremi durumu için günde birkaç kez vurmaya karar verdi ve saskınlık içerisinde bütün semptomları azaldı.

İki ay sonra bir baska sunumuma geldi ve neler oldugunu anlattı. Ellerini ve ayaklarını gösterdi ve sislerin tamamen yok oldugunu söyledi. Ayrıca, enerji seviyesinin sıkça dansa gidebilecek kadar arttıgını söyledi. Bu daha önce yapamadıgı bir seydi.

Yani bu EFT’nin deri veremini tedavi edecegi anlamına mı gelmektedir? Meydana gelen seyi inkar etmek güç olsa da, tam olarak bunu söylemiyorum.

Semptomlarına yardımcı oldugu açıktır. Bunu EFT’nin gücünün kanıtı ve ciddi hastalıklar için bile uygulamaya tesvik etmek için iyi bir örnek olarak sunuyorum. Ama lütfen bunu doktorunuzun gözetiminde yapınız.

Durumu takip etmek amacıyla, birkaç ay sonra deri vereminin ne durumda oldugunu ögrenmek için Carolyn’i aradım. Günlük vuruslarını bırakmıs ve semptomlar tekrar ortaya çıkmaya baslamıs. Bazen fiziksel sorunlar vurusu bıraktıktan sonra tamamen yok olur ve bazen olmaz. Bu bir bazen olmaz vakasıdır.

Burada farkına varılması önemli olan nokta ne oldugudur, ne olmadıgı degil. Enerji sistemini dengelerken ciddi semptomlar azalmıstır. Bu göz ardı edilmemelidir.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla