tekrar merhaba günlük
ya şöyle bi geçmiş mesajlarımı okudum da..sanki yaptığım plana sadık kalmaz gibi ve üzerinde sürekli oynamalar yapan bir halim var..sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
hem bir yandan mutluluğa giden yolumu kesin çizgilerle belirtmek isteyen bir tarafım var..diğer yandan da o anki isteklerime ve durumuma göre de sürekli kendime göre özelleştirme birşeyler ekleme çıkarma değiştirme çabam var..şu çelişkiye bakarmısın
yok ya bu kadar kasmıycam kendimi...ama ipin ucunu da tamamen salmayacağım...işi bu kadar karmaşıklaştırmaya gerek yok..sonuçta 10 bilinmeyenli denklem çözmüyoruz burada değil mi ? :) yada sadece tek bir doğru parçanın varolduğu ve sadece onun tamamladığı ve aksi halde hiç tamamlanamayacak olan bir puzzle ı birleştirmiyoruz (sanırım)
ama anladığım birşey var ki..hala yolumu çizmemde kararsız şaşkın ve değişken de olsam da geçen seneye göre kat be kat daha iyiyim...her ne kadar bazı dönemler herşeyi salıp depresyona da girsem kendimi geri toparlama sürecim eskisi kadar uzun vakit almıyor..toparlanma sürecim eskisi kadar yoğun uğraşlar vermemi gerektirmiyor..mutlu olabilmek artık benim için eskisinden çok daha kolay...demekki eski bulunduğum noktada değilim..(her ne kadar başa döndüm de desem) yani en alt basamakta değilim...düşsem bile en alt basamağa kadar düşmüyorum artık...belli bir basamağa kadar düşüp orada takılıyorum daha doğrusu...
neyse artık günlük yapılması gereken işleri bile bugün zevkle severek yaptığımı farkettim :) dün gece mesela yatma saatim geldiğinde beynim yine benimle oyun oynadı..dedi ki " aman dedi yat uyu şimdi ne uğraşıcaksın şimdi 40 saat vucuduna krem sürüp yedirmekle sonra tekrar giyinmekle dedi..hem uykun da kaçıcak o kadar işten sonra, 1 gün yapmasan ne olur ki" dedi...ama ben bu düşünceleri dinlemedim ve o uykulu halime rağmen vucut kremimi sürmeyi ihmal etmedim...fena mı oldu ? hiç de kötü olmadı...sabah kalktığımda kendimi bakımlı hissederek kalktım...üstelik uykumu da daha iyi almış şekilde kalktım....
bugün aynı şekilde spor yaparken de herzamankinden daha çok zevk alarak yaptım sporumu...zaman zaman spordan zevk aldığım oluyordu evet..ama genelde sporu da kilo vermek için yapılması zorunlu olan bir angarya olarak gördüm genelde...ama bugünkü hevesim heyecanım çoşkum bugüne kadarinden çok daha yoğundu..spor yaparken her zaman dinlediğim şarkılar bile bugün kulağıma daha neşeli ve coşturucu geldi...mutluluk bombardımanına tutulmuş gibi hissediyorum kendimi
ha bu arada sabah tartıya çıktım ve öyle çok üstün çabalar sarfetmediğim halde 2 kilo eksik çıktı kilom