Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bluepebbles'in Günlüğü Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar hepinize, Dün akşam çok yoğun geçti, her zamanki gibi evim bir curcuna halindeydi. Evimin bu halini çok seviyorum. Her daim kapım çalar, biri eline paylaşmalık bişeyler alıp çıkıp gelir. Seviyorum dostlarımı. O kadar şanslı bir insanım ki anlatamam. Onlar evimdeki bolluğun bereketin sebebi. Teklifsiz gelirler, bereketlerini de birlikte getirirler, gelenin aç kaldığı görülmemiştir. Dün gece salon kapısından şöyle bir uzattım boynumu, birbirini bizim evden başka bir yerde tanıyamayacak bir grup insan oturmuş kakara kikiri muhabbet ediyorlar. Her birini ayrı ayrı sevdim gözlerimle. Her biri kırk yıllık dost gibi, konular açıldıkça açılıyor. Kimsenin gözü kimsenin hayatına kaymıyor.Işıl ışıl bir enerjiyle dolu evim. Şükrettim hem aileme hem de evrene. Benim evimi dostluk merkezi haline getirdikleri için. Bana bunu öğreten aileme de şükrettim. İnsanları, bitkileri, hayvanları candan sevmeyi öğrettikleri için. Bu yüzden onlar için koskocam bir ev alacağım. Geniş bahçeli, deniz ve ornam manzaralı. Çiçeklerin ağaçların içinde. Daha büyük alanlara yayabilecekler güzel enerjilerini. Sevgileriyle aydınlatabilecekler evreni. Ve kocama da şükrettim, bu kalabalığı sevdiği ve benim gibi dostlarıyla paylaşmayı sevdiği için. Sezar'ın hakkını Sezar'a vermeyi bileceksin bu dünyada. Adaletli, vicdanlı olacaksın. Ama kendini de ezdirmeyecek, kullandırmayacaksın. Çıkar ilişkilerinden uzak duracaksın. Herkesle eşit olacak, kimsenin kölesi olmayacaksın. Çayları koydum, bir bir dağıttım, pek çoğu farketmedi bile çayların ne zaman geldiğini. Öyle dalmışlar sohbete. Uzun dakikalar boyunca onları izledim. Keyfim, neşem, mutluluğum hep onlardan geliyor. Bunun da bir meditasyon olduğunu düşündüm. Sıkıntılardan arınıp, ruhumu temizlediğini, günün kirinden, tozundan arındırdığını. Gidip usulca müzik açtım. Her biri için evrene güzel dileklerimi gönderdim. Her insan bir hayat, her hayat yeni bir bilgi kapısı, yeni bir boyut. Kendimi evrenin merkezinde hissettim. Yüreğim büyüdü sanki, inanır mısınız, şimdi o anı hatırlarken bile aynı şekilde hissediyorum. Gözlerimi kapıyorum ve yanlarına dönebiliyorum. Ben bu yüzden hektarlarca alanın üzerine kurulmuş bir ev istiyorum, gelen kalsın, yemyeil çimenlerin üzerine denize karşı koskocaman sofralar kurulsun, kahvaltılar, çaylar, akşam yemeklerinin amacı sohbet olsun. Dostlarım, onların aileleri, hepsi kendi ailem gibi oldu. Halka halka yayılarak çoğaldık genişledik böyle. Ben seviyorum kalabalıkların enerjisini. Kavgasız, gürültüsüz, huzur içinde, neşe, mutluluk içinde, birbirine destek olan, güzel enerjili dostlarım... Hepsini çok ama çoooooook seviyorum. İyi ki varlar, iyi ki varız İyi ki hep birlikteyiz. Daha da genişlemek, çoğalmak dileğiyle. hepimizin ruhu tertemiz kalsın. | merhaba canım :)
yazdıklarını büyük bir gülümsemeyle okudum..çok hoşuma gitti
o anki yaşadığın durum ve farkındalığın nasıl sana meditasyonmuş gibi geldiyse aynen bana da senin bu yazıya döktüklerini okumak da aynen bana meditasyon gibi geldi...inşallah hayallerindeki eve kavuşursun..buna layıksın.. |