Konu: lucid rüya
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2008, 10:39 PM   #57 (permalink)
cananderen
Teğmen

Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cananderen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: lucid rüya

Alıntı:
novos Nickli Üyeden Alıntı
dün natura sound teraphy programını indirdim, bir saat civarı dinledim, sahurdan sonra uyumuştum, bu arada yatağımın altında da hopörlörden telkinleri dinliyordum uyumuşum rüyada babamla konuştuk ayaküstü odanın içinde herşeyi gerçek sandım, bir ara baktım hopörlör yatağımın üstünde, hayret ettim acaba dedim uykuda mı koydum yatağa diye. daha sonra duvara takılı üçlü prizin yere düştüğünü gördüm yerdeki priz değildi ama elektrik sayacıydı, yukarıya baktım yukardada bir elektrik sayacı hem de koskocaman, acaba uyanık mıyım değil miyim diye ikilemde kaldım, bu durumdan tırstım, o yüzden uyanmak istemişim tam o anda karabasan bastı sanırım, her tarafım sıkı sıkıya bağlanmıştı sanki bağırmaya çalışıyorum, bağıramadım, en sonunda bağırdım ama hala uykudaydım, kendimi 2 kere yataktan yere attım uykumda. 2. atıştan sonra uyandım, yataktaydım rüya olduğunu o zaman anladım. herşey öyle gerçekti ki şok geçirdim uzun süre. şimdi merak ediyorum bu durum astral seyahat mi lusid rüya mı?
aynı şeyler bana da oluyo hem de 7-8 yıldır.ama hep karabasanlı oluyor.biliyorum uyanığım ama bir türlü gözlerimi açamıyorum konuşmıyorum dualar okuyarak uyanabiliyorum ancak.lucid diyolar buna.ama korkunç bişey bence.