Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2011, 03:26 PM   #117 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Cevap: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim

Selam

Kendimi yorgun hissediyorum. Bir haftadır çalışmalarıma o kadar yoğun verdimki kuantum medi olumlamalar telkinler derken vucudum daha iyi hissetmesi gerekirken tam tersine hasta oldu buğünde arkadaşımdan yardım istedim tekrar kalıplara döndük baya bir yoğun çalışmanın ardından sorunun geçmişte edindiğim kalıpta olduğunu bulduk tüm diger çalışmalar son vererek bu kalıp üzerine bir hop hop çalışması hazırladık buğünden itibaren 21 gün boyunca sürecek bir çalışma neler olacak değişecek bende merak ediyorum ama ikimizde bunun kilidi tamamen açacağı yönünde düşünüyoruz.
Şimdiden korkuyorum desem duygularımı yansıtmaya değer sanırım bu kısma her çalışmam da hep üstünü kapatarak geçmiştim renkli renkli örtülerle üzerini örtmüştüm görmemezlikten gelmiştim şimdi ise o örtüleri kaldırmaya karar verdim ve çok korkuyorum
Şu anda vücudumu dinlediğimde başım çatlayacakmış gibi ağrıyor omuzlarımda tonlarca agırlık varmış gibi agrıyor gözlerim uykulu ....

Sevgiler