Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2011, 11:03 AM   #16 (permalink)
sivasyıldızı
Teğmen

Tesekkür: 7
35 Mesajinıza toplam 122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sivasyıldızı will become famous soon enoughsivasyıldızı will become famous soon enough
Standart Cevap: artık çocuk için evlenmeye gerek kalmadı

insan tabiiki sadece çocuk için evlenmez evlenmenin biçok sebebi vardır çocuk belki en önemlisi şimdi evlenme ve çocuk meselesi bundan sonra dahada gündemde olacak
çünki bi hadisde efendimiz.zaman gelecek insanlar evlenmekten kaçacak çocuk yapmaktan kaçacak çocuk yerine evlerinde hayvan bakacak onları sevecekler buyuruyor,çevremize baktığımız zaman bunu rahatlıkla görebiliyoruz,
ama 3 çocuk babası olarak evliliğin en güel yanı çocuk sahibi olmak ve birde seni seven sana değer veren bir eşin olursa daha ne ister insan .
40 kusür yaşına kadar evlenmeden yaşayan bir dostum anlatmıştı annem zoraki beni evlendirdi düğün gününün 3 günü işe giderken sokağın köşesini dönerken gayri ihtiyari dönüp eve baktım,ve eşimin balkondan bana baktığını ve el salladığını gördüm
o an köşedeki elektrik direğine kafamı vurdum hay kafam şimdiye kadar nerdeydin.
sivasyıldızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla