Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2011, 01:40 PM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Astral Seyahat Yapınca Ne Oluyor? Bu İşin Sonu Nedir?

Astral seyahat bir yerlerde dolaşmaktan ibaret değil... Bir süre sonra uzayda dikine yükselerek farklı bir boyuta geçiyorsunuz. O boyutta uzayda evler, şelaleler görüyorsunuz. O görüntüler imajinasyon... Orada bir yaşam var. O boyutta diğer varlıklar yaşıyor. Siz nasıl oraya geçebiliyorsanız onlarda buraya geçiyor. Orada insan sayısı çok az burada da diğer varlıkların sayısı. Görüntü olarak her şey aynı ve eşit. Herkes ruh halinde. Onların sizin insan olduğunuzu anlaması, sizin onların başka varlık olduğunu anlaması çok zor. O boyutta telepatik olarak iletişime girebiliyorsunuz. Zaten diğer varlıklar böyle iletişim kuruyorlar. Sizinle tanışınca çeşitli toplantılarına katılabiliyor, anlaşmalar yapabiliyorsunuz. Bu anlaşmalarda onlardan birisi size yardım etme sözü veriyor, siz de karşılığında onlara istediği şeyi veriyorsunuz.

Bu anlattıklarım farkındalık ve aydınlanma yolu ile tercih edilmemiş olandır. Eğer bilinç seviyemizi ve aydınlanmışlığımızı arttırabilirsek sıfır katında bir paralelde bilgi alışverişi amacıyla iki tarafın isteğiyle buluşulabilmektedir. Hatta bu buluşmalar rüyada da onlar tarafından yapılabilir.

Siz diyorsunuz ki ben medyum olacağım fal bakacağım. Sen istediğin zaman bizim boyutumuza gelebiliyorsun. Sen aynı zamanda hep bu boyuttasın, hızlı hareket edebiliyorsun vs. Ben fal bakarken sana sorayım, sen bana yardım et.

Sonra ben medyumum diye ortalıkta geziyorsunuz. Onların ne istediği ise çok acı. Bu yüzden medyumların tipleri ortada. Bu sebeple farkındalık olmadan arınmışlık olmadan kötü niyetli varlıklarla buluşma yoluna girmek tehlikeli olabilmektedir. Bu buluşmalar astral seyahatte gerçekleşir, fakat sıradan yukarıda anlatılan çıkışla olmaz. Bu durum siz istemeden zaten gerçekleşemez ve siz de yıllarınızı verip aydınlanmışlığınızı arttırsanız zaten ancak bunu isteyebilirsiniz. Bu sebeple varlık görmek yeni başlayanlar için imkansızdır.

Asıl iş "Farkındalık" sahibi olmaktır. Egoyu yenmek... Aydınlanmak... Gerisi boş...