Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2011, 03:02 PM   #22 (permalink)
Edward_87
Teğmen

Edward_87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 21
44 Mesajinıza toplam 131 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Edward_87 will become famous soon enoughEdward_87 will become famous soon enough
Standart Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ?

Merhaba Atakan bey, Öncelikle bu sitede üye olduğum için mutluyum.kendimi yanlız hissetmiyorum:)
kendimden bahsetmek istiyorum.Küçüklüğümden beri bende içine kapanıklık ve çekingenlik vardı hiç konuşmazdım.Depresyonda geçirdiğim zamanlar da oldu.Şimdi üniversiye öğrencisiyim ve hala kabuğumu kıramadığımı düşünüyorum..Arkadaşlarım var tabikide fakat kızlarla pek konuşamadığımı söyleyebilirim.Pek rahat olamıyorum, sanki yeterince özgüvenim yok.kendim olamıyorum. Arkadaslarım aracılığla yanlarına gelebiliyorum.Konuşmaya gelince de aklıma bişey gelmiyor.neden bilmiyorum. bu sizce sosyal fobiden mi kaynaklanıyor?? Aslında kızlardan beni çok (alacakaranlıktaki) Edward'a benzetenler var.:))Bütün herkes farkediyor.Yolda yürürken laf atanlar bile var. :D Bu yüzden tanışma fırsatım yüksek fakat ben değerlendiremiyorum:((.. Bana yardım ederseniz çok sevinirim..

Sevgilerimle...:)
Edward_87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla