Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2011, 04:45 PM   #69 (permalink)
asideniz
Teğmen

Tesekkür: 114
108 Mesajinıza toplam 276 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asideniz will become famous soon enoughasideniz will become famous soon enough
Standart Cevap: Ruh ikizimiz Nerede

Yeryüzünde yaşanan oyun tadında ki hayatın cazibesi günden güne İnancınızı hiç kaybetmeyin. Emin olun o da bir yerlerde bilinçli ya da bilinçsiz sizi arıyor. Birbirinize en çok ihtiyacınız olduğu anda, belki de umudunuzu kaybettiğinizi SANDIĞINIZ anda mutlaka karşılaşacaksınız. Hani Simyacı'da meşhur bir söz vardır ya: "Bir şeyin gerçekleşmesini tüm kalbinle istersen, isteğini geçekleştirmen için tüm evren sana elbirliği ile yardımzı olur. " İşte ayne böyle...
Siz yeter ki o güzel kalplerinizi temiz tutun ve unutmayın ki onun da size ihtiyacı ver, sadece sizin ona değil...
arkadaşlar inanın tüm kalbinizle bedeninizle ruhunuzla yani her şeyinizle inanın ben inandım ve buldum bi yerlerde beni beklediğini biliyodum . hiç ummadığım bi anda karşıma çıkıverdi . arkadaşlar ruh ikizinizin olup olmadığını hissedersiniz zaten bi şekilde anlarsınız eminim . ruh ikizinizi hemen çabukcak bulmanız dileklerimle iyi şanslar

asideniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla