merhaba sevgili günlük :)
bugün evdeki makyaj malzemelerimi gözden geçirdim ve birkaç deneme yaptım..ve aralarından bana yakışmadığını düşündüğüm renkteki malzemeleri ayıklayıp attım...bu denemelerim sayesinde bir dahaki sefere böyle bir alışverişe çıkmam gerektiğinde en azından hangi renklere bakmam gerektiğini hangi renklerden uzak durmam gerektiğini anladım..benim için çok faydalı oldu
geçmişteki zevklerimin tercihlerimin de bugün itibariyle değişmiş olduğunun farkına vardım böylece...geçmişte satın aldığım (beğenerek aldığım) siyah gözkalemlerinin aslında beni ağır ve yorgun gösterdiğini, onun yerine gri tonlardaki gözkalemlerinin beni daha dinç gösterdiğini farkettim ve artık renk seçimlerinde artık çok sert ve belirgin renkler yerine daha açık ve yumuşak ve daha ışıltılı tonları tercih ettiğimi farkettim...yani daha abartısız şeyleri tercih ettiğimi ve artık abartıyı beğenmediğimi farkettim
benim için çok güzel bir deneyim oldu bugün..kendimle ilgili epey şey öğrendim :) günü bitirip yatağa yattığımda "günü boşa harcadım" diye düşüneceğim günlerden birisi olmayacak..rahatça günü arkamda bırakıp uyuyabileceğim :)