Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme Günaydıınnn, ben dün ilk kez denedim. :)))
Dün akşam üzeri iş yerinde bu yazıyı okudum. hayalimde canlandırdım. kelimesi kelimesine nasıl anlatılıyorsa. bende nasıl olur acaba diye hem düşündüm hemde hayal ettim.
Akşam o kadar yorgun bi halde girdim ki yatağa bişey düşüncek halim yoktu. çok yorgundum. yatağa yattım yorganı üstüme çektim sırt üstü yattım gözlerimi kapadım ve ilk aklıma gelen astral seyahat oldu. :))
düşündüm, okuduklarım aklıma geldi, nefeslerimi düzenledim. beynim yorgun olduğu için sadece nefesime konsantre oldum. ve yukarı doğru çekildiğimi düşündüm. imgeledim. ipe tutundum. yaşadıklarım:
Karnımın ortasında bi acı belli belirsiz bazen iğne batması bazen hafif ağrı oldu. Ayaklarım ellerim buz kesti, kımıldatamadım kendimi.
hareket edemedim.
Hafiflemiştim. ağırlığım yoktu.
beyaz bir ışık oldu hertaraf. yukarı doğru süzüldüğümü hissettim. gene karnımda bi çivi batması oldu.
başımın arkası acıdı, alnım ağrıdı yada yandı anlayamadım..
çok korktum. birden kendimi öteki dünyaya gidecekmişim gibi hissettim. sanki hayaletmişim gibi.. ruhum bedenden ayrılıyormuş gibi korktum gerçekten. bi kaç kez yukarı doğru süzüldüğümü hissettim ama çıkamadım.
sonra üstümde yorgan olduğunu ve onu sıkı sıkı tuttuğumu farkettim.
gözlerimi açtım. Çok güzeldi ama çokta korktum hayalet gibi dolaşmak korkuttu galiba beni :((
tekrar denemek isterim ama korkumu bastırman gerekecek.
yazı için çok teşekkürler.. emeğinize sağlık
__________________ Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN... Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz.. |