Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2011, 12:54 PM   #106 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Bugün affediyorum...

Kafamdan geçen düşünceler kalp çarpıntısı ve dikkat dağınıklığı yarattı bende. Şu an en son ihtiyacım başetmem gereken yeni düşünceler. Kendimi affediyorum. Hissettiğim her şey, geç kalmışlığım ve kendime çektirdiklerim için. Neşemi, mutluluğumu baltaladığım için. Bütün yaptıklarımı anlıyor, affediyor ve kendimi özgür bırakıyorum. Beynimin uyuşması geçiyor. Ben özgürüm, derin bir nefes aldım ve boğazıma düğümlediklerimi çıkardım. Yeniden bildiğim benim. Evren benim en büyük desteğim. Dostluğunu kazandığım için şükrediyorum. İlerlemeye devam ediyorum. Şüphenin varlığından uzaklaşıyorum. Arınıyorum. Yeniden doğdum, yeni halimi seviyorum. Kendimle barıştığım için şükürler olsun.

Değişim sürecimde ilerlemeyi seçiyorum, ben değişirsem dünyanın da benimle birlikte değişeceğine inanıyorum. Hepimiz bir zincir gibi birbirimize bağlıyız. Bu değişikliği seviyor ve kabul ediyorum. Olumlu düşünüyorum, gülümsüyorum, gülümsemeyi seviyorum.
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla