Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2011, 02:41 PM   #428 (permalink)
cikin_emel
Teğmen

cikin_emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
42 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cikin_emel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
yaramazburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese slm siteyle dün tanıştım dünden beri anlatılan hikayeleri okumaya çalışıyorum .özellikle begisu nun yaşadıkları çok etkiliyici yanlız arkadaşlar kafam karıştı.ben sudan çıkmış balık misali ne yapıcağımı bilmiyorum.bende çekim yasasını öğrenmek ve uygulamak istiyorum.ama bunun için biri lütfen bana yol göstersin adım adım nerden başlıcağımı hangi konuyu okucağımı neyi kavramam gerektiğini nasıl ingelenir adım adım çekim yasasını harekete nasıl geçiririm bilmek istiyorum.lütfen biri yapmam gerekenleri bana anlatabilirmi
Sana yardım etmeyi çok isterdim ama şu sıralar bende seninki gibi bir durumdayım.İmgelemeyi yapıyorum gözümün önünde belirgin bir resim yaratamasamda istediğim şeyi imgelerken(düşünürken) mutlu oluyorum ve istem dışı gülüyorum bile ancak geri bırakamıyorum hemen ve sabırsızlanıyorum.Biri bize yardım etsin :(