Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2011, 07:17 PM   #109 (permalink)
can_can_ny
Teğmen

can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: Bugün affediyorum...

Ey Sevgili;

Bugün seni yürekten bağışlamaya ve özgür bırakmaya niyet ettim.
Beni üzdüğün ve ağlattığın için seni affediyorum.
Hiç bir sebep söylemeyip.beni sevdiğini söyleyip böyle olması gerekiyor diyip beni terk ettiğin için seni bağışlıyorum.
Beni yarı yolda bırakıp gittiğin için seni affediyorum.
Canımı yaktığın için seni affediyorum.
Bizi birbirimizden mahrum ettiğin için seni affediyorum.
Hala beni merak edip özleyip aramadığın seni affediyorum.
Bu apansız ve hiç beklemediğim gidişin için seni affediyorum.
Seninle yaşadığım herşeyi yaşanması gerektiği için yaşadığımı biliyorum ve inanıyroum.
Seni tam olduğun haliyle kabul ediyor,onaylıyor seviyor ve seni tüm sevgimle kendi yolunda özgür bırakıyorum.
Meğer senden okadar güzelşeyler öğrenmişim ki bana kattığın herşey için şükrediyorum.
Seninle şanslı insanlar odluğumuzu kabule diyorum.çünkü aşkların sevgilerin en doğalını en güzelini yaşadık seninle ve seninle yaşadığım her şey için şükrediyorum.Seni yüreğimden bağışlıyorum.ve seni tüm sevgimle özgür bırakıyorum.artık serbestsin kendi yolunda özgürsün

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "

can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla