Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2011, 08:57 PM   #126 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Her yeni güne 1 tane...

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle konu içinde paylaşım yapan herkese teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık...

Yalnızca kısa bir not eklemek istiyorum. Zaman zaman açtığımız konular ya da eklediğimiz mesajları arama yapmamıza rağmen forumda bulamadığımız ve bu sebeple tekrar açılması durumları söz konusu olabiliyor. Ancak konu içerisinde çok sayıda tekrar mesaj olduğu için tarih incelemesinden geçirildikten sonra tekrar mesajlar ve forum düzeni gereği ilgili mesajlara verilen yanıtlar silinmiştir. Paylaşımlarımızı forum içerisinde arama yaparak eklersek çok daha faydalı olacaktır.

Mesajı silinen herkese tek tek bildirim mesajı göndermek zahmetli olacağı için onun yerine buradan belirtmek istedim. Dileyenler silinen mesajları için ilgili konunun linkini benden pm yoluyla isteyebilirler.

Herkese paylaşımlarının devamını dilerim.

Sevgilerimle.

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir derviş bir kucak elmayla bayırlar aşan bir genç kıza rast gelmiş.
Derviş: nereye gidersin o kucağına doldurduğun da nedir? diye sormuş.
Uzak bir tarlayı işaret ederek sevdiğim orda çalışıyor ona elma götürüyorum demiş kız.
Derviş kaç tane ? diye sormuş birden
Kız gayet sakin bir halde demiş ki : - İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç...
............ ..Usulca koparmış derviş zikir çektiği elindeki tesbihini...
Sevgili bigokyanus,

Konu içerisinde en çok etkilendiğim paylaşım bu oldu. Özellikle belirtmek istedim. İlk başta anlayamayıp tekrar okudum. Sanırım o an verdiğim sesli tepkiyi bir daha veremem. Burada zaten yazarak ifade etmem mümkün değil. Harika bir bakış açısı, harika!

Çok teşekkürler.

Sevgilerimle.