Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2011, 02:35 PM   #250 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım çok teşekkürlerr..evet olumlama gibi olmuş anlatmam..ama olumlamalarım bana bir süpriz daha yaptı ve bebek beklediğimi öğrendim..ayrıca hayatımda eksik olan şeyleri biliyorsun onlarda tamamlandı..şimdi olumlamalarımı sevgiyle gerçeğe dönüşünü izliyorum..yaşıyorum..güzel dileklerin için çok teşekkürler..sevgiler..
Hahaha evet mesajından belli oluyor zaten. Ararım seni konuşuruz. Bir de sesini duyayım. Çoookkk sevindim diğer gelişme için de. :))

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.