Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2011, 02:40 PM   #9 (permalink)
bluegirlx
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Güçlü Niyetler

Alıntı:
can_can_ny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Süper çok güzel ve faydalı bir paylaşım teşekkür ederim.
Ama birşey sormak istiyorum.Bu niyetleri yaparken isim ve soyisim vermek doğru olur mu mesela evlilik için şuanda hayatımda olan biriyle evlenmek istiyorum.onun adını yazıp o şekilde niyet etsem direnç yaşarmıyım acaba bi bilgisi olan varmı


aşk için olumlama yaparken eğer onun haberi yoksa aranızda bir bağ yoksa isim vererek yapmanın bir faydası olmayacağını düşünüyorum.. çünkü başka biri de sizin için olumlama yapıp sizi kendine çekebililir..bu hiçde adaletli olmaz değil mi? sen kendinin ve bütünün hayrına isteeee...eğer hayırlı olan oysa onu getirecektir sonra da evleneceksinizdir..
teşekkürler
Sevgiyle Kalın
Alıntı:
alevhande Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet bende merak ediyorum süresi ne olmalı teşekkür ederim
olumlama süresi 7 gün aksatmamak şartıyla 21 gün devamlılık gerektirir..akşam uyumadan önce ve sabah kalkar kalkmaz önerilir..



Alıntı:
yaramazburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
niyetler harika acaba bu şekilde ne kadar süre okumalıyız her günmü

[quote=Zerynthia;785109]
GÜÇLÜ NİYETLER


Aşağıda size bazı niyet örnekleri verecegim. Aşağıdaki niyetlerden beğendiklerinizi kullanabilir yada siz de kendinize yeni niyetler belirleyebilirsiniz. Niyetlerinizi yüksek sesle okuyun ve okurken, gerçek olacaklarını hissetmeye çalışın. İnanç ve pozitif duygu çok önemlidir, bunu hissedebilirseniz bir sefer niyet etmek bile yeterli olacaktır.


NİYET ÖRNEKLERİ

SEVGİ İÇİN

“Hayatımı şu andan itibaren sevgi ve güzellik enerjisi ile dolduruyorum. Kendimi sevmeye, başkalarını sevmeye ve evreni sevmeye karar veriyorum. Evrenden bana gelen sevgi enerjisini mutlulukla kabul ediyorum ve sevgi içinde bir hayat sürmeye niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.” (Ben sonuna bunun için teşekkür ediyorum ve Allah’a şükrediyorum diye ekliyorum. İsteyenler her niyetin sonuna bunu ekleyebilirler. Bu kişisel inançla ilgili olduğu için kalıba yazmadım.)

sevgili hazal ..mükemmel şekilde açıklamışsın ne yapılmaması gerektiğini..cümleleri seçerek sorumluluk alarak kullanmak gerekiyor..ve sen bunu çok güzel vurgulamışsınn..tekrar ellerine saağlık..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla