Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2008, 03:05 AM   #10 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: Benim Hayatım Değişmez...

Merhaba selinarosa;

Karma nedir? Bu konuyu en eli açık olan kişi yanıtlasın istersen

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
gelen yoğun istek üzerine bu konuda ki engin bilgilerimi eski mesajlarımdan kopya çekerek aktararıyorum..

karma forum içerisinde dostların birbirlerine olan görüşlerinin yansıması olarak düşünebilirsiniz..

kendiniz hariç diğer üyelerinin avatarlarının yanında kırmızı ve yeşil oklar görürsünüz...
bunlar karma yükseltmek yada düşürmek için kullanılır...

+ karma üye yararlı bir konu ilave ettiğinde..
doğru ve yerinde bir cevap ile katılımda bulunduğunda..
yüzünde bir gülümseme uyandırdığında..
arkadaşlarına yürekten destek olduğunda..
yeni bilgilerle seni tanıştırtırdığında verilebilir..
seçenekler benzer sebeplerle çoğaltılabilir..

- karmada ben hiç vermedim ama yanlış katılımlarda bulunduğunda popülaritesini düşürmek için verilebilir..

kişiye verilen karmaların kim tarafından verildiği - mi + mı olduğu ilgili mesajının altında yeni bir bilgi satırı açılarak gösterilir..
karmanızın ne kadar olduğunuda isminizin altında rakamsal değer olarak görebilirsiniz..

sevgiler...

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla