Alıntı:
bibenbisen Nickli Üyeden Alıntı
hakikaten hayatım değişti... kurban bayramından bir gün önce yanı arife gecesi... annem bir anda bayıldı, bir daha ayılamadı... kalbi durdu kalp masajıyla tekrar calıştı. ama beyni çok hasar gördü. tam 62 gündür yoğun bakımda benim melek annem. daha 54 yaşında. 5dk öncesine kadar sapasağlam kadındı. şimdi bilinçsiz bir şekilde yatıyor. solunum makinasına bağlı ama yakında makinadan kurtulacak sanırım. kendi başıma buyuk oranda nefes alabiliyor. ama hep bu şekilde kalma ihtimali var. o zaman ne olacak bilmiyorum. bu şeklde resmen eşya gibi yatıyor. midesine tüp takıldı, ordan besleniyor. yatak yaraları oluşmaya başlamış. bilinci hiç açılmazsa yoğun bakımdan çıkarsa bu şekilde götürülebilecek bir rehabilitasyon merkezi var mı acaba? bir anda hayat nasıl değişiyor. bayram tatili için yanına gitmiştik. gözümüzün önünde bayıldı gitti... |
allah şifa versin diyerek başlıyorum sözlerime çok üzüldüm sizin çektiğinizi ben 12 yıl önce yaşadım annem 5 ay komada kaldı ama malesef kaybettim onun içinde sizin içinde çok zor bir dönem ne yazsam ne desem sizin acınızı azaltmaz bilirim ama siz güçlü olmalısınızki annenize güç verin onla konuşun bu durumun geçici olduğunu anlatın duymuyor deselerde ben duyduklarına inanıyorum.
yatak yaraları için yapacak pek bişi yok malesef ama havalı yatak alın kyruk sokumu bölümü için simit adında lastik destek var ondan koyun 2 saate 1 yatış pozisyonunu değiştirin .