Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Herkese Merhaba,
Öncelikle bu güzel bilgiyi bizimle paylaşan kişiye sonusz teşekkürlerimi sunuyorum ve iyiki varsın diyorum.Kafamdaki netleşmemiş şeyleri netleşmesine ve inancımın daha da fazla olamsına sebep oldun.çok teşekkür ederim iyiki varsın.
Ama sormak istediğim bir kaç bir şey var bana bu konuda yardımcı olmak isteyen olursa çok sevinirim.
niyetlerimi aynen teknik no .1 niyet yazma daki gibi yazdım ne istiyorsam kendime göre uyguladım içimden ne geliyorsa ne istiyorsam onu yazdım.niyette isim vermek tarih vermek şeyler yazabiliniyordur herhalde mesela benim bir mahkemem var onun tarihi saati belli gelecek kişi belli onu isim ve tarihi ile belirtmem yanlış mı acaba onda netllik yaşayamıyorum.birde ilişki konusunda hayatımda olan kişinin ismini versem onu yaşıyorum ve hissediyorum sonuçta bundada net değlim.birde
kutuya atılacak niyetlerin her gün aynısı nı yazıp atmanın bir sakıncası varmı niyetleri her gün hissederek yazılıyor bu soru saçma oldu galiba :))
15 dk meditasyonu tam olarak açıklarmısınız.ne şekilde bir meditasyon sadece nefes alış veriş mi mesela ?
birde ben şöyle birşey yaptım gün geçtikçe daha huzurlu,sağlıklı,mutlu,başarılı,buna benzer bir çok iyiliklerle dolu bir insan haline gelmek istiyorum.her gün daha da fazla olsun istiyorum onun için ben şu şekilde yaptım " gün geçtikçe daha mutlu olmayı seçiyorum" gibi bunu iyi cümleler ile zenginleştirdim.bu niyetemi giriyor yoksa seçim mi ?
biraz karışık oldu farkındayım ama inanın çok enerji doluyum ve bir an önce çalışmalarımı netleştirip yola koyulmak istiyorum :))))
sorularıma açıklamalı cevap veren olursa çok mutlu olucamm şimdiden teşekkür ederimmm.
Bu teknikleri uygulayan herkesin deneyimlerinide okumak çok isterim.
hepimizin istediklerimize kavuşma dileği ilee sevgiyle kalınn :))) |