Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2011, 02:27 PM   #130 (permalink)
can_can_ny
Teğmen

can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Helppp Meeeee:)

Yazılanlardan kafam çok karıştı.Seçim ve niyet arasında fark varsa bu farkı bana biri açıklayıscı bir şekilde anlatabilir mi?
kişisel gelişimim için sonu seçiyorumlarla biten olumlamalar doğrumudur.?
birde tezahür ettirmenin kaybolan sırrı ile açılan konularda kısa ve öz anladığımı söylemek istiyorum kendimce anladığım eğer yanlış anlamışsam doğrusu ile beni düzeltir ve daha açıklayıcı bir şekilde yazarsanız çok sevinirim

1.niyetler istekler yazılıyor.sabah akşam tekrar edilip ve yazılıp kutuya atılıyor.
2.kişisel gelişim seçimleri yazılıyor ve tekrarlanılıyor." gün geçtikçe daha mutlu olmayı seçiyorum gibi"
3.15 dk kısa medi (ben bu kısmı anlamadım meditasyon ama nasıl sadece nefes mi yoksa kullaklıkla dinleidğimiz mi)
4.17 sn iyi hissetme tekniği
5.her sabah ve akşam şükürleri dile getirmek.gün içinde akla gelen her zaman
6.3.dk güç molası
7.defter tutmak

kısa ve öz bumudur anlatılmak istenen
yani ben bu bilgileri printledim ve dünden beri tekrar tekrar okuyorum ve bu sabah çalımalarıma başladım.ama uygulamak için hemen haraete geçmek istiyorum.konu ile ilgili acill yardımm istiyorummm plaseeee :=))))

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "

can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla