Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2011, 03:23 AM   #19 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: sevilimden ayrıldım canım acıyor

Alıntı:
sah.57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç düşünmedim gitar kursunu ama arada şiir yazıyorum kafam dagılsın diye, ve kitap okumayı çok severim zaten telkinleride dinliyorum az az geçiyor aşk acısı ama iz kalır diye endişe ediyorum
canım ben de sevgilimden ayrıldım ve yaratıcı yazarlık kursuna gidiyorum yaklaşık 1 aydır mükemmel gidiyor bir sürü insanla tanıştım ve her gidişimde normal saatlerin iki katı kadar sohbet ediyoruz edebiyat ve şiir üzerine öyle bir imkanın olursa kesinlikle tavsiye ederimm kesinlikle başka bakmaya başlarsın pek çok şeye...

Sana sadece şunu anlatayım yazarlık grubumuzda bir kadın var kanser... ve inatla ısrarla gelebileceği her zaman giyiniyor, kendine özen gösteriyor, yazmaya çalışıyor, yazdıklarımıza yeni anlamlar katıyor... ben o kadına baktıkça hayatın ne değerli ve mücadele etmeye değer bir şey olduğunu daha iyi anlıyorum...

Herşeyden kıymetlisi zaman... Eğer artık sana üzüntüden başka bir şey veremeyen bir insan için, sadece düşünerek bile zaman harcıyorsan... harcama... enerjini bunu daha çok hak edecek kişilere ve şeylere ver... paylaş... paylaştıkça çoğalacaksın... çoğalıcaz! =)
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla