Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2011, 10:44 PM   #16 (permalink)
eksik33
Teğmen

Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eksik33 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum

ben (üniversite) psikoloji mezunuyum. ha bu demek değildirki her soruna çözüm bulurum veya her şartta mutlu olmanın yolarını bulurum. ben günlerdir kendimi iyi hissetmiyorum ve son derece iş ve çevreye uyumum bozuldu. kafam hep dolu bu yüzden canım hiç bişey yapmak istemiyo. iştah sıfır.
  1. ben uzun süredir evlilik problemleri yaşıyorum oysa bu bayanla ilgili hislerim bir kaç aydır var. birini buldum diye evliliğimi sorgulamıyorum ayrıca bu bayandan şu sıralar duygusal olarak karşılık görmüş değilim
  2. zaman zaman boşanmaya kalkıştım aile büyükleri girdi zaman zaman çocuk var diye geri adım attık zaman zaman düzelir diye uzattık 6 yıl geçti. eskiden boşanma denemeleri yaptığımda geri attığım için şimdi pişmanım.
  3. seveceğim bi eşim olması hep arzuladığım bi şeydir BU EKSİKLİĞİ HEP SORUN ETMİŞİMDİR.
  4. bu bayanın sen bekarken sana aşıktım ama şimdi değil demesi galiba evliliğime saygıdan. yoksa ben aşık olunacak özellikleri onun gözünde niye kaybetmiş olayım?
  5. ben bu şartlar altında evliliğe devam edersem ne derece sağlıklı olur??
BANA KIZGIN GEÇMİŞİ İMTİKAMI FALAN HİÇ ÖYLE DÜŞÜNMÜYORUM BANA AÇILMADIKİ NE DİYE KIZSIN
eksik33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla