Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2011, 11:39 PM   #17 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum

Biz bu bayanı tanımıyoruz. Sizi de tanımıyoruz.Psikoloji mezunuymuşsunuz. Ne güzel.Sorunlara bilimsel açıdan daha mantıklıca bakabilirsiniz.

Biz burada ne dersek diyelim.Siz o bayanın dedikleri ve size olan tavrı konusunda bazı sonuçlara varmışsınız zaten.

Lakin 4. madde dikkatimi çekti.Evliliğinize saygı gösterdiğini söylemişsiniz.Ben aksini düşünüyorum.Şimdi bunları size söylemeseydi de kafanızı karıştırmasaydı işte bu saygı olurdu.Aşık olunacak özellikleri kaybetmemiş olabilirsiniz.Ama 6 yıl önceden bahsediyorsunuz.Hangi bir aşk üstelik platonik, o kadar sürebilir.Siz 6 yıl önceki durumu tekrar istiyorsunuz.

5. maddede de sizin artık bir karar verdiğiniz, sadece vijdani olarak kendinize haklı bir çıkış mekanizması yaratttığınızı hissettim.

Bize de belki bu noktada daha fazla laf düşmez sanırım.Psikoloji mezunu olduğunuz için de, temel psikolojik konuları,savunma mekanizmalarını,ihtiyaçlarınızı,hangi duyguların altında nasıl inançların yattığı gibi konulara vakıfsınız.

Bu yüzden hayırlısı olsun diyelim..
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla