Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum seni sorgulamak adına değil ama bir kaç soru sormak istiyorum
evlendiğinde eşini seviyormuydun.?eğer sevmiyorduysan ve çeşitli sebepler seni evliliğe zorladıysa o zorlayan sebepleri tekrar düşün..ve eşinle o zaman evlenmenizin sebebini konuş bu bir bitiş olabilir..
zorlandığını nerden çıkardın dersennnn '' seveceğim bi eşim olması hep arzuladığım bi şeydir BU EKSİKLİĞİ HEP SORUN ETMİŞİMDİR''cümlenden çıkardım.kendine kurban rolü vermişsin.ve hiç sevdiğin biriyle biriyle birlikte olmamışsın gibi hatırlıyorsun.
evet sevmeden evlilik yürütmek sağlıksız hele baskı seni dahada uzaklaştırmış olabilir..(başkaları olmasa zaten ayrılırdık bu ilşki başkaları sayesinde sürüyor diye düşünmek seni hayattan soğutan düşüncen olabalir tabi.)
şimdi kendine ayrıl ve kurtul diyen birilerini arıyor olmalısın ..bu insanı çok rahatlatır değil mi..ama karar ve sorumluluk senin olacak..bu yükü kimseye yükleme ..ne ailen yüzünden barış ne bir dostun arkadaşın kalbini hızlı attıran biri için ayrıl..
her ne yapacaksan kendin için yapacaksın ve tüm sorumluklarını alarak..yada alamayarak...
sen iyi bir eş olsanda eşin iyi bir eş olsadaaa , bunun evliliğin devamı için pekte önemi yok..evlilik ikinizin birbiriniz için uygun olduğunuz taktirde yürüyebilir..
kendinden memnunmusunn..yoksa evliliğinden şikayetlerin kendinde de mensup mu? yani kendinde sıkılıyormusun..yani kendin içinde çok keşken var mı..kendine olan sevgini de ölçekten geçir derim..
nacizane tespitlerimi yazdım..umarım haddimi aşmamışımdır..sevgiler..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |