Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2011, 03:34 AM   #162 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Epeydir yazmamıştım.

12 Occakta Bakü ye oğlumun yanına gitmiştim.Çok mutlu oldu.Yaklaşık bir senedir birbirimizi görmemiştik.Çok iyi oldu kucaklaştık birlikte çok güzel vakit geçirdik.Orada inanılmaz güzel bir çevre edinmiş.Ne yazık ki Türklere olan güvensizliğin zorlukları ile o da bir süre boğuşmak zorunda kalmış ama şu an çok memnun.
Oğlum orada aşçıbaşı olarak çalışıyor daha doğrusu birkaç restoranın koordinatörlüğünü ve danışmanlığını yapıyor.Şimdilerde ufak çaplı da olsa ek olarak kendi işini kurmaya hazırlanıyor.
Bu konuda kendisini sonuna kadar desteklediğmi belirttim çünkü ona her bakımdan güveniyorum ve onu çok seviyorum.
Oturma izni bittiği için ve biraz da izin yapma amacı ile birlikte döndük.Şubatın onunda tekrar dönüp izinlerinialdıktan sonra çalışmaya devam edecek hayırlısı ile.
Şu an Antalya da birlikteyiz.
Evin yandığından ona bahsetmedim.Üzülmesini istemedim.
O kadar sevecen bir çocuk ki.Hem annesi için hem benim için o kadar fedakarca davranıyor ki ben onun yaptıkları karşışında ezik hissediyorum üzülüyorum.Gönlü kalbi öylesine tertemiz ki.
Bakü ye gitmeden önce hem ona hem abisine mail atmış çocukluk zamanlarında kendilerine gerektiği şekilde davranamadığım için üzüntülerimi belirtmiştim.Abisi bana o mail hakkında dönmedi ama o da bana cevap verip "Babacım sen her zaman abimin ve benim yanımda oldun.Bizim senden nasıl şikayetimiz olur nasıl böyle düşünebilirsin biz seni çok seviyoruz" demişti.

Bu aralar çok aşırı kilo almış obez sınırına yaklaşmış.Şu an saat sabaha karşı üç ve o arkadaşları ile buluşup geceyi birlikte geçirdiler birkaç saat önce geldi uyuyor ancak uykusunda nefes alırken öyle zorlanıyor ki baba olarak içim acıyor.
Hiç bu kadar çok kilo almamıştı.Bu konuyu konuşup onu üzmek istemesem de onun için birşeyler yapmam gerektiğinin farkımdayım ancak ne yapabilirim bunu bilmiyorum.
Eğer bu yazdıklarımı okuyorsanız lütfen bu konuda bana yardımcı olabilecek fikirlerinizi bekliyorum sizin yoksa arkadaşlarınızın bu konuda yardımına ihtiyacım var.Umarım faydalanabileceğim fikirleniz olacaktır.

Hepinizi çok seviyorum.

İyiki varsınız.