Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum bay M.Ç. haklısınız ben 6 yıl önceki durumu istiyorum keşke şimdi de bana aşık olsa da benim duygularım karşılıksız olmasa o zaman bunu eşime açar uygun bir şekilde boşanırdım. ben ona zamanında daha cesaretli olsaydın bana açılsaydın o zaman şimdiki eşimle hiç evlenmemiş olurdum falan dedim. boşver olan olmuş unut falan dedi.
şimdi keşkeler düştü dilime. daha dikkatli bi evlilik yapsaydım böyle olmazdı diyorum. Benim evliliğim özellikle 2. yılından sonra bozuldu ama çeşitli nedenlerle bitmedi. bu bayan arkadaş bunları yeni öğrendi ve öğrendikten sonra eskiden bana olan hislerini açtı. kurgu olamaz bunu bilip bana hiç anlatmayan dostlarımız var. şimdi evet bütün bunlar doğru sana aşıktı çok yıprandı diyorlar. ŞİMDİ de ben mutsuzum ama bu bayan var diye değil zaten sorunlu bi evlilikti ama bu bayan sanki boşanma noktasında cesaretlendirdi. şimdi sadece arkadaşız dese bile... ONU ÇOK ÖZLÜYORUM SÜREKLİ GÖRMEK İSTİYORUM SEVMESE BİLE ... |