Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2011, 12:32 PM   #30 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum

4 saatinizi bu bayanla görüşmeye ayırdığınız gibi evliliğinizle ilgili olarak düşünmeye, çözüm yolları aramaya, eşinizle sohbet etmeye de vakit ayırmış olsaydınız bu kadar acı çekmezdiniz sanırım.

Ben bu duygularınızın tek taraflı olduğunu düşünmüyorum. Bir ilişki bitmeden öbürü başlamamalı diyorsunuz. Ben eşimi aldatacak biri değilim diyorsunuz. O bayan yalnızca arkadaş olduğumuzu söyledi diyorsunuz. Yalnızca arkadaşız ibaresini eklemeseydi şuan o kadınla birlikte de olurdunuz. Çünkü bunun için can atıyorsunuz. Kusura bakmayın ama böyle hisseden bir kadın sizin evli olduğunuzu ve ona karşı olan duygularınızı bile bile sizinle arkadaş kalmak isteseydi 4 saatini bir kafede birlikte oturmaya ayırmazdı. Şuan size vakit ayırdığı için yanındasınız. Yarın bu kadını bırakıp başka biriyle de ilgilenebilirsiniz. Onu da geçtim. Bana göre eşinizi gayet aldatıyorsunuz, bu ihanettir ve o da sevilmediğini hissediyordur. Sizin istediğiniz gibi mutlu bir evliliği olsun istiyordur. Yani bir tek mutsuz olan siz değilsinizdir. Bu konuda yalnızca kendi duygularınızı ön plana çıkarmak yerine eşinizin duygularını da anlamaya çalışmalısınız.

Onun dışında yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Siz her ne kadar başka sorunlar da vardı deseniz de öne başka bir kadını sürdüğünüz için ayrılırsanız bile boşanma sebebiniz ihanet olacaktır. Onun dışında kadınlar kendisine ihanet eden bir erkeği kabul etmeyeceği gibi bu tür durumlarda aynısını bana yapmayacağı ne malum diye düşünerek size de hiç güvenmeyecektir.

Onun dışında gerçekten çözüm arıyorsanız beş sevgi dili kitabını eşinizin okumasını öneririm. Çünkü bu evliliği kurtarmak için o daha fedakar olacaktır. Boşanmak istemediği için... Ve tabi bir de çocuğunuz için bir 4 saat ayırmanızı... Eşinizle konuşmak istemiyorsanız konuşmayın, o bayanla da konuşmayın. Kızınızla ilgilenin. Kızınıza dair hiçbir şey söylemediniz.

Boşanırsanız o kadınla evlenebilirsiniz ve mutlu olursunuz. Bu mudur yani düşünceniz? Bunların nasıl olacağını, size nelerin mutluluk verdiğini ya da çocuğunuzla ilişkilerinizin nasıl olacağını düşündünüz mü? Anladığım kadarıyla eşinizle severek evlenmişsiniz ve 2 yıl sonra bozulmaya başlamış ilişkileriniz... 2 yıl sonra ne oldu da ilişkiniz bozulmaya başladı? Sonradan oluşan bir şey var ortada. Ya da neyin eksikliğini duymaya başladınız? Bu sıkıntıları gidermek için ne yaptınız? Tüm bunları düşünürseniz size katkısı olacağını düşünüyorum.

Sevgilerimle.