Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum Sevgili eksik insanın duyguları ve mantığı arasında kalması gerçekten çok zor bir durum.Allah sana sabır versin.Ben diğer bayanında senden hala hoşlandığına eminim.Evliliğinizin bitme sebenin kendisi olmasını istemediği için kesinlikle olmaz diyor ama seni görmeden yapamadığı içinde arkadaşça görüşmenize karşı çıkmıyor.Ayrıca fikirlerini çok taktir ettim doğrusu.Bir erkek olarak -çoğu hemcinsinin yaptığı gibi-hem başka kadınla beraber olup hemde evliliğini sürdürmek istemiyorsun.
Benim şahsi fikrim evliliğinin bitme sebebi başka bir insan olmasın.Çünkü yeni evliliğinde çok büyük ihtimalle aynı duygusal süreçler tekrarlanacaktır.Eğer eşinin iyi bir insan olduğuna inanıyorsan,aşk dışında başka paylaşımlarınız varsa saygı,arkadaşlık.. ya da iyi bir anneyse, evine düşkünse .. sana ve evladına iyi davranıyorsa sizi ihmal etmiyorsa, nebileyim ailene arkadaşlarına iyi davranıyorsa.kısaca iyi bir insansa çocuğununda hatrı için evliliğine 2. bir şans ver.Ama bunların hiç biri yoksa evliliğin cehennem hayatı gibiyse sırf çocuğun için katlanma.Yeterki evliliğini sonlandırmada sadece aşkı referans alma.Bitirme sebebi başkasına duyduğun aşk hissi olmasın.ZEryntianında dediği gibi eşinle beraber 5 sevgi dilini okumanı tavsiye ederim.Yalnız ikinizde okumalı ve ikinizde çaba harcamalısınız tek taraflı çaba sonuç vermiyor.Başarabilirseniz evdeki huzur ve mutluluk geçici olan aşk duygusundan daha çok tatmin hissi verecektir size.Başaramaz ve ayrılmayı seçersenizde istediğiniz kişilerle beraber olursunuz. |