Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2011, 05:10 PM   #3 (permalink)
tozluantika

Tesekkür: 7
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tozluantika is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: MİSAFİR FOBİSİ - KONUŞURKEN SESİN TİTREMESİ - BOĞAZIN DÜĞÜMLENMESİ

ben de insanlarla rahat iletişim kuramayan biriyim.genellikle bir ortama gireceğim zaman onlarla ne konuşacağım ben şimdi diye düşünürüm.Konu sıkıntısı çekiyorum. Örneğin halam ya da komşu bize geliyor,eğer annem evde yoksa içeri girmesinler,gidip sonra gelsinler diye dua ediyorum:)
kalabalık bir ortamda insanlar birbirlerine birşey anlatıp sohbet ederken benim de o olayla ilgili söylemek istediğim birşey varsa lafa giremiyorum.Ben konuştuğumda kimsenin dinlemeyeceğini ya da dinlese de ciddiye alıp yorum yapmayacağını düşünüyorum.Bu yüzden genellikle dinliyorum benden yorum yapmamı istediklerinde yorum yapıyorum.bazen birşey anlatmaya çalışırken kekeliyorum.Sakin bir ses tonum var.Yüksek sesle ve heyecanla konuşanların daha çok dinlendiğini düşünüyorum.Bizim sülalemizde herkes bağıra bağıra konuşuyor.3 kişi hariç. Dedem,halamın kocası ve ben :)biz de en az konuşan kişileriz zaten. Telkinler dışında önerebileceğiniz neler var?kendi kendine alıştırma yapmak gibi..
tozluantika isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla