23-01-2011, 11:11 PM
|
#306 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhaba günlüğüm artık herşey çok farklı bir yoldaa :) malum artık atandımm . ben başardım günlüğümm vede atanmama herkes çok sevındıı aramayan kalmadıı :) sevildiğimi anladım bendee buda öle gurur vericikiii. artık başaım dik .yelda_k başarınca ne kadar çok mutluu . hakettiğim bir mutluluktuuuu tabiki buuu . 20 saat ders çalışarak geldim bugunlere .60 kişinin raasına girdim .yakında sitede hedef kutlama partisi vereceğimm .bu benim hayalimdii imgelememdii. evraklarımı ayarlayacagımm yarın . en kısa süredede gideceğimm... .................................................. ............................................... buraya kadar hepsi güzeldee: nerde kalacağım hala belli değill.. allahım ne olurr lojman olsunn yaaaa ..ii insanlar bulsun beni. yeni atanan diğer kişilerle yada bi eve cıkabıleyım . korkmak istemiorumm karanlık korkum içinde bişeyler yapmam lazım ama ne bilmiorumm şimdilik kendine ii bakk bu arada artık yeni bilgisayarımdan yazıorumm :) şans hep benden yana olsun aklımdan gecenn istekleri evren bana yollasınn
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |