Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2011, 04:41 AM   #8 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: kendi telkinimi kendim yapma

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoşgeldiniz.
Kendi kendinize eğer metin yazar ve bunu telkin yaparsanız riskli olabilir.
Bunun yerine uzmanlarca hazirlanmis metinler vardır bunları bazı programlarla telkin haline getirip çalışma yapabilirsiniz.
Merhana benimde sorularım olacak bu konu hakkında ve bu konu dışında Atakan Bey,

Sizinde belirttiğiniz gibi telkinleri dinliyorsak ek içeriğini okumamıza gerek kalmıyor. Telkinlerin etkisini arttırma amaçlı ilgili olumlamaları özelliklede yazarak (*1) 21gün tekrarlayarak yaparsak etkili oluyor.

Bütün bunların yanında sitede birkaç yerde karşılaştığım bir söylev de şöyle "yaptığımız olumlamaları ses kaydı (direk telefona kaydedip) (*2) yaparak (sürekli dinleyerek) etkiyi arttıracağı" yazıyor.

Ve burada da olumlamaların tıpkı telkinler gibi subliminal şekilde kayıt yapıp dinlemekte (*3) eğer tekniğine uygun şekilde yapılırsa etkili olduğundan baksediyoruz.

Burada hangisini uygulamalıyım acaba diye birkaç soru takılıyor aklıma. Gelişimimiz için 3 şıkkı da mı yapmalıyız? yada sadece birini yada ikisini mi yapmamızda aynı etkiyi gösterir mi?

Elbet bunların kişiye göre değiştiği durumlarda vardır. Ama en iyi/etkili ve hızlı sonucu almak bu 3 şıkkıda yapmaktan geçiyorsa, araştırır yaparım. (Telkinlerin yanı sıra olumlamaları yazıyorum ama ek olarak ses kaydı ve subliminal olumlama kaydı dinlemiyorum)

Ve de 2 ve 3 arasında etki olarak ne gibi bir fark vardır? Ben onları telkinlerle meditasyon kayıtları arasındakı farka benzetiyorum biraz, bu ne kadar doğrudur?

konu dışı takıldığım noktalar:

-ben ilk aşama telkinlerini 3 ay önce tamamlamış sonraki aşama kendine güven vs telkinleri dinliyordum. bu yılbaşından sonra bir 10 gün kadar hiç telkin dinlemedim ruhsal çöküntü içindeydim yaşadığım bir olaydan ötürü. ve bir haftadır ilk aşama telkinlerinden dinlemeye yeniden başladım yani kendimi 0'dan aldım diyebilirim. şuanda ilk zamanki gibi telkinlerin her biri için (daha önce dinlediğim telkinler/başlangıç telkinleri) 80 saati doldurmam gerekiyormu yoksa ilk etkileri gördüğümde yeni telkinlere geçebilir miyim?
çünkü 80 saat sınırı bildiğim kadarı ile ilk defa dinlediğimiz telkinlerde geçerli, doğru mudur?

-sitede birçok bilgi mevcut olumlama hakkında: emin olduğum bir olumlamanın 21gün boyunca yapılması gerektiği ancak takıldığım nokta *bir yerde mesela bolluk olumlaması 21 gün sabah akşam yapıyoruz bunun yanında *ikinci bir farklı alanda olumlama mesela başarı olumlaması yapabilirmiyiz? kimi yerde ilk 21günlük olumlamadan sonra başka bir olumlama çeşidini 21gün yapabileceğimiz yazarken kimi yerde de iki veya daha fazla (sayıyı abartmamak kaydıyla) olumlamayı aynı zaman içinde 21er gün tekrarlayabileceğimiz belirtiliyor. 21gün sadece bir olumlama tekrarlı ile birçok olumlama tekrarı arasındakı etki farkı nedir? siz bu konuda hangisini tavsiye edersiniz?

teşekkürler.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla