Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2011, 12:03 PM   #50 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum

merhaba.
konuyu ilk başından beri takip ediyorum .bugune kadarda yorum yapmadım .bi bayanım ve taraf tutmuş gibi görunmek istemedim .

sizn açınızdan düşünelim önce:siz eger o kişiye aşık olacak olsaydınızz zamanında olurdunuz.aradan yıllar geçmiş onu farkedememişim diyorsunuz.oda aşık olduğu hallde sizee aşkını belli edemediyse demekki ondada yeterli sevgi ve aşk yokmuş.

bi duygu karmaşıklığı ve yogunluğu içindeinz bu sebbeple böle MUŞ gibi hissediyorsunuz.

o kişininde farkında olmadan sizden intikam aldığını düşünüyorum .bölelikle sız acı çekiosunuz .keşkelere boğuluyorsunuz.bu kadar yıldır sizsiz yapabıldiyse bundan sonrada yapar .

siz eşinizden ayrılacaksınız ogünde diyecekki aslında ben senınle evlenmeyi düşünmüyordumm .

ozamn napıcaksınız?

yada o kişiyle evlendiğinizde bi süre sonra şuan aşk sandığınız şey yine kaybolup gidecek .

asıl keşkelerde bence ozamn başlayacakk .

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla