Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2011, 03:19 PM   #23 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

merhaba günlük :)

geçenlerde demiştim ya hani...insanın günlük hayatına alışkanlık olarak katmak istediği, hayatına geçirmek istediği yeni şeylerin yanısıra sık sık başka yenilikler bulmaya da ihtiyacı var diye...

şu an çok şükür hayatıma katmak istediğim birçok şeyi kattım ve alışkanlık haline getirdim..ancak şu an nedense hayatıma katabileceğim yeni şeyler bulmakta zorlanıyorum...durum böyle olunca da hayatıma kattığım yeni şeyler artık normal gelmeye başlıyor ve heyecanı kalmıyor...
zorlanmamak için küçük şeyleri kata kata ilerlemeye çalışıyorum..eskiden yüzünü bile yıkamaya üşenen ben şimdi her Allahın günü vucuduma kremler losyonlar sürer oldum...e buraya kadar tamam...gerçekten kendimi temiz ve bakımlı hissediyorum..eeee sonra ? hepsi bu kadarmıymış ?
ama başka ne gibi bir yenilik bulabilirim bilmiyorum...düşüneyim bakalım olmazsa hayatıma katmak istediğim ufak yeniliklerin listesini çıkarıyım...bu listeyi çıkarmak için de sakince bir köşeye çekilip sıkılmadan düşünmem lazım..ve de rahatsız edilmemem lazım tabi ki...

ha bu arada belirteyim telkinden midir nedir internete ve bilgisayara olan düşkünlüğüm azaldı...isteğim azaldı ancak şimdi de boşluktan sıkılıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum...kendimde eksik gördüğüm şeyleri yine ufak yenilikler olarak katmak istiyorum aslında çok da eksik yönlerim var gibi..ama neden bulamıyorum ? heralde tek sorunum günlük bakımlarımı ihmal etmek değildi öyle değilmi ? kafam neden çalışmıyor şu an canım sıkılmasın diye hergün hayatıma katabileceğim ufak yenilikler aramaya başladım..sanki hergün daha önce hiç yapmadığım yada uzun süre yapmadığım birşeyi yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum aksi halde sıkılıyorum..bugünmün dünümden farklı geçmedi diye...zamanı boşa harcamış hissediyorum kendimi..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla