Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2011, 10:59 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Mrblar sevgili üyeler

Merhabalar,

Öncelikle hoşgeldiniz.

İlginç bir düşünce olmuş. Üyelerin gelir gelmez yıllık istatistiklere baktığını bilmiyordum. Hatta nasıl baktığınızı da anlamadım. Onun dışında 2011 yılına gireli 25 gün oldu. Yanılıyor muyum? 25 günü diğer yıllarla neye göre kıyasladığınızı anlamadım.

Bir de daha önceden nasıldı şimdi nasıl? Mesajınızı samimiyetsiz buldum. Kusura bakmayın.

Aktif katılımlarınızı bekliyoruz artık...

Sevgiler.