Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2011, 05:32 PM   #32 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Bugün Canım....

Alıntı:
papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel bir ismin varmış :) . Hım ben bu aralar düşünce gücü, çekim yasasına ilgi duyuyorum. Evrenden istediğimiz herneyse açık olmalıymışız. Evrene isteğimizi gönderelim mi?.. :)
Fakat ben bu konuda bilgili deilim. Evrene isteğini göndermede açık olma konusunda...
Mesela zengin olmak isityorum evet, neredeyse herkes ister ama biryandan da zenginlik bir ihtimal kesinlikleo lacak birşey deil olmasada olur ama olmasını isterim tabi diyorum. Yani net evrene açık isteğimi gönderemiyorum. Yani nasıl bir tutum izlemeliyiz?.. :( Evet çok param olmasını istiyorum...
Bak canımcım,

Şimdi sana 2 link vereceğim. Bu linklerde yazılanları oku önce, sana yol gösterecekler. Konu o kadar geniş ki... Bir yerden anlatsınlar, sonra ben sana bir ara toparlayacağım hepsini :)))

Bu sitede çekim yasası üzerine bir sürü yazı var zaten. Önce bir incele, takıldığın yerlerde bana mail yaz. Böylesi çok daha kolay olacak.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-7-kural.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-talimati.html
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla