Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2011, 02:49 AM   #55 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Smile Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum

Alıntı:
eksik33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen hislerinle hareket ederek bana yalancı demek hakkını nerden alıyorsun? ama keşke bunlar başıma gelmeseydi yalan olsaydı diyorum bazen
sen diye hitap etme hakkını siz nerden alıyorsunuz ? yaşım 47 sizin yaşadıklarınızdan fazla yaşanmışlıklarım var benim... sizin kızgınlığınız kavganız kendinize...istiyorsunuz ki yaptıklarınızı herkes onaylasın.içinizdeki suçluluk duygusu saygısızlık yapmanızı gerektirmez.kimse de onaylamak zorunda değil.burası günah çıkartma yeri de deği...sizin özel yaşamınız için arkadaşlar kafa yorup,çözümler üretiyorlar iyi niyetlerle. halbuki onaylasalar ne kadar hoşunuza gidecek eğer doğruysa...bence bir uzmandan yardım alın