Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2011, 02:59 PM   #4 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!!

Alıntı:
daktilo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım haberi aldım çok sevindim ya...umarım kendin için bunu başarırsın.bana sıra ne zaman gelecek?bu tembellikle ben en geride kaldım bile .eşim ve arkadaşlarım bırakalı 4 ay oldu bende bi gelişme yok.bak şimdi sende listeye dahil oldun.inşallah o listeden hiç çıkmazsın..
kocaman TEBRİKLER!!!!!!

Çok teşekkürler canııımmm,

Dilerim en yakın zamanda listeye girersin sen de. Ama kimsenin seni zorlamasıyla gitme, ben kendim için doğru zamanı bekledim, buldum ve gittim. Şimdi rahatım. Biraz beyaz leblebi biraz ılık su takılıyorum ama dur bakalım :)))

Şimdilik komik :))

Darısı başına canım benim :)))
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla