Konu: Yeni Üye
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2011, 11:15 PM   #5 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yeni Üye

Alıntı:
JiTeM86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba ben oguzhan sitenizi googledan buldum ilk önce subliminal mesajların ne oldugunu araştırdım ilgimi çekti sonra bunları kendiyararlarımıza kullanabılırmısız diye bir yazı okudum ve sitenizi buldum çok güzel ama ben tek istedigim psişik konularda yardım alabilmek telkinler felan ama paralıymıs burda acaba bir şekilde demo felan kucukde olsa bir yardım edebilirmisiniz teşekkürler.
Merhaba
Zaman zaman forum aktivitelerimiz oluyor.
Yapılan paylaşımlara göre ücretli cd leri hediye olarak veriyoruz.
Bu gibi aktivitelerimiz tekrar olduğunda isme özel bir cd yi ücretsiz alabilirsiniz.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla