Cevap: Edward'ın Günlüğü(değişimin hükmettiği yerdeyim) Ben küçüklüğümden beri suskun, utangaç ve içine kapanık biriydim.pek kimseyle konuşmazdım.O zamanlar beni görenler bile dilsiz çocuk diye hitap ederlerdi.Özgüven eksikliği her zaman yaşardım.Bu özgeçmişliğimin yaşı geçtikçe kişiliğime oturmuştu.Depresyon bile yaşamıştım. Şimdi üniversite öğrencisiyim.Sosyal ortamım yok denicek kadar azdı.Arkadaşlarım vardı tabiki.Fakat karşı cins arkadaşlığım yoktu.Çünkü çekingenliğim ve özgeçişimin verdiği yaşantımdan dolayı yanlızlık duygusunu yoğun yaşardım.Bu yüzden de aşk hayatını az yaşadım. Site ile karşılaştıktan sonra herşey çok farklıydı.:) Bilinçaltı ile ilgili kitaplar okuduğum için bu uygulamalar bana çok mantıklı gelmişti.Telkinleri(ego ve suçluluk) dinledikten sonra bendeki değişimi fark ettim.Bana arkadaslarım haksızlık yaptığı zaman görmezden gelirdim fakat bu durum değişmişti.Artık haksızlıkları yüzüne vuruyordum.Çok neşeli oluyordum ve içimden geldiği gibi hareket ediyordum.Bu ego güçlendirici telkininin verdiği etki olduğunu hissettim.Kendime olan saygı arttı.:)) Ben 4 senedir karate sporu yapmama rağmen fiziksel durumumda boynum çökük bir şekilde yürürdüm. Abim ve arkadaşlarım hep beni uyarırdı.Özellikle abim her zaman hatırlatırdı.Fakat durum hep aynıydı.Ta ki suçluluk telkinini dinleyene kadar.:) Bu telkini dinlediğimde artık olur olaz şeyler için kendimi suçlamıyordum.Bizimkilerde bu durumumu fark etmişlerdi.Artık dik yürüyordum..:))) Şimdilik kendine güven telkinini dinliyorum.Özgüven eksikliğiden dolayı bu telkinden başladım.Kendie güvenim arttığını hissedebiliyorum.Bu telkini dinlediğiin 4.günü oluyor.Fakat yaşadığım bazı durumlar var.Sanki kişilik bölünmesi yaşıyorum.Birkaç ay görmediği arkadaşlarımla görüştüğümde sanki eski sıcaklığı gösteremiyorum.Konuşacak pek konu bulamıyorum.Bazen insanlarla başbaşa kaldığımda ne konuşabilirim diye.Yapmacık gelir gibi.Sanki aklımı kontrol edemiyorum(Nasıl davranılacagı gibi).Sizce bu telkinin etkisi mi? Geçici bir süreç mi yoksa benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum.Devamı da gelicek:)))))) Şimdiden çok teşekkür ederim.Güzel birgün geçirmenizi dilerim. Sevgilerimle,:) |