Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. kesinlikle olumlu şeyler katıyor insana telkinler.ben faydasını gördüm.bunun Allah tarafından şifa olması için karşıma çıkarılan bir sebep olduğunu düşünüyorum çünkü çok ama çok kötü durumdaydım.psikiyatristler ilaçlar bitmek bilmeyen ruhsal sıkıntılarım vardı.tabi ki ilaçlarıma devam ettim (çok düşük dozda herkesin bildiği şu meşhur ilaç) doktoru bıraktım.herkes bende ki değişimin farkında.kendime güvenim geldi.
fakat belirtmeliyim ki inançlarımdan dolayı beyin gücü kelimesinin anlamlarından bazılarına inanmıyorum.evet kendimizi iyi hissedebiliriz , umutlarımızı yenileyebiliriz, hayata çok daha sıkı ve sevgiyle sarılabiliriz.
beyin gücüyle zengin olmak, beyin gücüyle giden sevgiliyi döndürmek bu gibi şeylere inanmıyorum.çünkü Allah isterse bizi zengin eder;Allah bize kısmet ettiyse sevgilimizi buluruz. bunların hepsi sınavdır bizler için sonuçta.
bakın burayı bulmamı bile Allaha bağlıyorum.çünkü O bizlere bir sebep verir.iyileşmeyi istediysek.Ve ayrıca şifamızı heryerde aramamızı emretmiştir.
gelişmelerinize sevindim. naçizane fikirlerimi dökmek istedim.
__________________ Allah'ın dediği olur.. |