Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2007, 11:04 AM   #17 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Sany'nin günlüğü

sevgili sany
toplumumuzda benim gibi o kadar çok insan varki, sadece rahatsız etmekten çekiniyorlar,hani bir laf varya,"bırak acısını yaşasın" diye bizleri olduğumuz yere mıhlayan bu ve buna benzer söylemler,ama böyle yapıncada, insanların kendi acılarının içine gömülmelerini kolaylaştırıyoruz, eskiden annelerimiz her şeyi ap açık yaşarlarmış,herkes birbiriyle üzülür birbiriyle sevinirmiş..annemin bir komşuya vaya birkomşunun anneme seslenişi hala kulaklarımda, .....çayı kooooy geliyorum,veya çay yaptım sensiz boğazımdan geçmiyor...bir bardak kuru çay, bir fincan kahveyle içten sıcak paylaşımlar,allahıma çok şükür arkadaşlarımın hepsi,bensiz yaptıkları hiçbir şeyi içlerine sindiremeyenlerden,beni aramayın yalnız kalmak istiyorum dediğimde bile,dayanamayıp kabuğumdan çıkacağımı bildikleri için bir dert uydurup beni asla yalnız bırakmayanlardan,benzer benzeri çekiyor biz böyle oldukça bizimde etrafımız kendimiz gibi insanlarla dolar, enrjimiz birlikte güçlenerek evrene yayılır ,ve insanlara özlerindeki sevgiyi çıkarmaları için cesaret verir,önce biz sevgimizi koşulsuzca vermeye çalışalım,birilerinin değişmesini istiyorsak önce kendimiz değişmemiz lazım..eh bizde zaten bunun için burdayız değilmi?

lezancğım gönül gözüyle bakabilmektir o senin söylediğin,en güzel şarkılar,şiirler öyle insanlardan çıkarki,dumura uğrar aynada kendisine bakıp dünya güzeli olduğunu sananlar,onlar mum gibi sadece diplerini aydınlatırken içsel güzelliği olanın güzellği evrene çoktan yayılmıştır bile sevgiyle,onlar sevgilerini evrene yansıttıkça koşulsuz sevilirler, bizlerde koşulsuz seven ve sevilenlerin arasında oluruz innnşşaaaalllah. hepimize saygılı sevgiler