Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2011, 04:31 PM   #3 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Güzelliklerin Desteği

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili arkadaşlar, yaklaşık bir senedir bu siteye üyeyim ve olan biteni, burada yaşayanları az çok tanıyorum. Herkesin sıcacık kalbi olduğunu, tertemiz yüreği olduğunu biliyorum, buna canıgönülden inanıyorum. Hani insanın nazı sevdiklerine geçermiş ya, sizden bir isteğim var. Bana yardım edebileceğinizi umuyorum.

Arkadaşlar alttan aldığım bir dersim var, geçen sene kaldım malesef ve bu sene de kalmak üzereyim. Salı günü bir sınavım var, onu geçersem kalmayacağım. Geçeceğime inanıyorum İnşallah, ama insanın sevdiklerinin desteğini de yanında hisetmesi bir başka oluyor gerçekten. Benim sevdiklerim arasında sizler de varsınız, ailemle ayynı yere koyuyorum sizi. Şimdi desteğinize, duanıza, iyi dileklerinize ihtiyacım var.

Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Bir ömür boyu mutlulukla, huzurla kalmanız dileklerimle Sevgiyle kalınn

Salı günü sınavdan çıkana kadar dualarım hep yanında, biliyrum geçeceksin. Bu sefer geçen seneki gibi olmayacak.

Destek, moral, dua... elbette hep senin yanındayız. Sınavdan çıktıktan sonra da gelip bize anlatacaksın nasıl geçtiğini.

Zaten soruları gördüğünde o sıraya oturduğundaki haline göre çook daha rahatlamış olacaksın çünkü tam da beklediğin yerlerden gelmiş olacak sorular. Gülümseyeceksin.
Hatta ay bütün bildiklerimi bir an önce yazsam unutmadan diye heyecanlanacaksın sadece :))

Güzel geçecek... Çok iyi bir sonuç alacaksın.
Gelip bizimle burada onu da paylaşacaksın.

Ben biliyorum, kuşlar bana haber verir böyle şeyleri :)
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla