Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2011, 04:41 PM   #14 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyla ilgili söylenecek çooook şey var ama benim komiğime gidiyor.

Sitemizde bir sürü başlık altında telkinlerle ilgili açıklamalar var ve SÜRESİZ İADE söz konusu.

Hakkımızdaki iftiralara değinmiyorum ben. Çünkü sitede her şey açık ve net çok şükür. Hayatım Değişti sitesini karalamak isteyenler buradan aldıklarını başkalarına satmaları yetmiyormuş gibi telkinlerin açıklamasını bile doğru dürüst yapamıyorlar. Kullanım gerekçesinde uyumadan önce kesinlikle açmış olunuz gibi saçma ifadelerden tutun da 7 gün iade olanağına kadar...

Bu konuyla ilgili şunu söylemek istiyorum. 7 gün iade garantisi verilirken telkinlerin kullanım koşullarına baktığınızda 21 gün kesintisiz dinleme kuralını görürsünüz. Arkadaşlar 21 gün kesintisiz dinleyerek etki sağlanabileceği söylenen bir telkine nasıl 7 gün içinde iade olanağı sağlanır? Bu hem sahtekarlık, hem de insanları küçümsemektir. İnsanlar da anlamayacak, bak iade garantisi de varmış sanıp alacak. Var mı böyle bir şey? Bu nasıl bir çelişkidir? Ben buna sadece gülerim. Bazı kişiler de iade etmek isteyenleri sitelerinden uzaklaştırıyormuş. Hiçbiri yaptığı işe güvenmiyor demek ki... Ne diyeyim...

Hayatım Değişti sitesinde de zaman zaman telkinlerin kullanımı için 21 gün kuralının önerildiğine rastlamaktayım üyeler tarafından. Ancak Atakan beyin hiçbir açıklamasında böyle bir kural göremezsiniz. 21 gün kesintisiz dinlemek zorunda değilsiniz. Olumlama yapmıyorsunuz, telkin dinliyorsunuz. Telkin dinlemeyi mi alışkanlık haline getireceksiniz? YOK BÖYLE BİR ŞEY!

21 gün kuralı bu sitedeki telkinler için geçerli değildir. Bunu üyelerimizin bilmesini istiyorum. İşte saat var en az 70-80 saat dinlenilmesi öneriliyor ego suçluluk telkinlerinin diyebilirsiniz ama o kadar. 21 gün kesintisiz dinleyin diye bir şey yok. Ara verseniz de dinledikleriniz boşa gitmez. Zorunda değilsiniz yani.

Ayrıca telkinlerin tedavi amacı gütmediğini, davranış değişikliği amacı taşıdığını üzerine basa basa söylüyoruz. Site kurallarımız içerisinde de telkinlerin tedavi amacıyla kullanılamayacağı belirtilmiştir. Telkinlerle insanları tedavi edeceğini iddia eden biri varsa ona yalnızca Şarlatan denir. Nitekim hacı, hoca muhabbetinden hiç de farksız olmaz. Zaten böyle bir şey Türk Ceza Kanunu'na göre suçtur.

Atakan beyin kar amacı gütmediğini ben çok iyi biliyorum. Bunları konuşmaya tenezzül bile etmem. Kaldı ki amacı bu olsaydı Atakan bey şuanda gördüğünüz, rahatlıkla konuştuğunuz kişi olamazdı. 2006 yılından beri bu kadar büyük bir forum olamazdık. Atakan bey telkinleri ilk başta kendi üzerinde uygulamıştır ve başarılı olmuştur. Bunun üzerine de insanlara sunmuştur.

Art niyetli insanlara fazla takılmıyorum. Çünkü herkes kendisine layık gördüğü şekilde davranır.

Bu olanları kısaca özetlemek gerekirse; "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir" der Mevlana.

Benim söyleyeceklerim bu kadar...

Sevgilerimle.