Alıntı:
tuuba_2883 Nickli Üyeden Alıntı
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende de okb var.telkinleri dinleyince azaldı bu durum biraz daha düzenli dinlesem tamamen geçeceğine inanıyorum.okb çok kompleks bir hastalık,tek bir sebebi yok ve baş etmesi zor,sabır isteyen bir hastalık.siz ego ve suçlulukla başlayın ve bence telkin içeriklerini okuyup kendinizde eksik gördüğünüz yönlerde o telkinleri de ekleyebilirsiniz.anladığım kadarıyla birazda mükemmelliyetçi bir yapınız var suçluluk telkini bu konuda size çok yardım edecektir.ayrıca ben hastalığı araştırdığım için mutluluk telkinininde yardımcı olacağını sanıyorum çünkü depresyon ve okb gibi rahatsızlıklar beyindeki mutluluk hormonunun azalmasıyla ortaya çıkıyormuş. |
Merhaba tuuba, sıkıntıma ilgi gösterdiğin için teşekkürler. Mükemmelliyetçilik var ama bu değil mükemmele normale dahi yakınlaşamamaya neden oluyor. Ve evet seratonin eksikliği mutsuzluğa sebep oluyor ya da mutsuzluk bu hormonun salgılanma düzenini bozuyor, kısır bir döngü malesef. tavsiyeleriniz yönünde hareket edeceğim. Çok büyük bir umutla sarıldım mp3'lere faydsı olmasını diliyorum tüm kalbimle. sadece kendim için değil hepimiz için.
mutlu kalın