bugün uzun zaman aradn sonra yemek yapmaya karar verdim.niyetli olduğum için bezelyenin tadına bakamadım ama hoş bir görüntüsü var inşallah tadıda öyledir
ocakta da pilavım var bir türlü başaramıyorum şu pilav olayını inşallah bu sefer ki güzel olur.genelde ya lapa yada taş gibi olur bakalım bu sefer nasıl olucak
annemi bekliyorum hoşuna gidecek bu sürprizim benden beklemediği şeydir yemek yapmam 44
az önce yaşadığım gereksiz tartışmadan sonra keyfim hala yerinde ya bravo bana
çocukluğumdan hatırladığım en kötü anılar bu şahısla ilgilidir.bir ara ciddi ciddi nefret ediyordum ondan.anne yarısı derler ya boş laf cadının tekiydi.küçükken çok ezmiştir bizi.ama sağolsun eft,reiki ve hayatım değişti ailesi sayesinde o nefretten eser yok.az önce bağırdım hakkımı savundum aslanlar gibi.artık karşısında ezilecek o küçük kız yok.sanırım bunu oda anladı.yüzündeki o şaşkın ifade görülmeye değerdi doğrusu 44 sesim yükseldi lafları sıraladım ama tavrımı belli etmek içindi.bence çok güzel oldu.rabbimden onun kalbine biraz olsun sevgi ve merhamet koymasını diliyorum...
değişimi hissedyorum iyice artık olumsuz olaylara takıp bozuk plak gibi geri sarıp sarıp aynı duyguda takılmıyorum
olay yaşandığı anda kalıyor ve benim içimi yine huzur kaplıyor...