Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2011, 04:42 PM   #7 (permalink)
nomad

nomad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10
11 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nomad is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: daha etkin bir şekilde yardım alabilmek için kendimden biraz bahsetmek istedim

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoşgeldiniz sefelar getirdiniz..öncelikle önemli bir adım atmış işin kolayına kaçmaktan vazgeçip ilaçlardan kurtulmak istiyorsunuz..bu acı bağımlısı olmadığınız anlamına gelirr ki buda kurtulmanız için önemli bir başlangıç..

kolay zor demeden başladığınız bu yolda ihtiyacınız olan tüm bilgilerle en kolay şekilde karşılaşacaksınız ..telkinlerin içeriklerine göz atmanız faydalı olabilir ..ama telkinleri dinlerken bunları içindeki cümleleri düşünmeniz direnç oluşturabilir..o yüzden bilgi edinmek için okuyun ama üstüne düşünmeyin..zaten telkinlerin subliminal olmalarının amacı direnç oluşturmamaları..

ayrıca olumlamalar konusunda bilgi edinip kendini sevme, onaylama konusunda olumlamalar yazabilir uygulayabilirsin..sevgiler..
Sefa buldum :)
umuyorum sitenin olanaklarından maksimum derecede faydalanmayı becerebilirim.
Sizin dediğiniz gibi direnç oluşmasın diye telkinleri okumadım hiç. faydalı olabilir diyorsanız şöyle yüzeysel bir gözden geçirme yaparım.

sevgilerimle
nomad isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla